Een los neukertje om mee te beginnen!
DateGuusje (28 jaar) uit PurmerendDateGuusje
Leeftijd: 28 jaar
Land: Nederland
Provincie: Noord-Holland
Woonplaats: Purmerend
Land: Nederland
Status: Getrouwd

Overmij:
Getrouwd, 2 kindjes en een man die bang is dat ik weer zwanger word en zijn rits strak gesloten houd want een condoom vind hij maar niets. Gelooft hij nu echt dat ik braaf moedertje blijf spelen als hij op zijn werk zit. Zodra ze maar even slapen pak ik mijn dildo. En ik wil eigenlijk een stap verder gaan door een vriendin te vragen om op te passen zodat ik even lekker een man kan ontmoeten stevige wip en dan het liefst voor een discrete affaire, maar gewoon een los neukertje om mee te beginnen vind ik ook prima!

Overjou:
In ieder geval wil je mij een lekkere wip geven en me dat geven wat ik van mijn man niet meer krijg een heerlijk orgasme, het liefst dat ik bij elke stoot van je paal even los kom van de grond, klaarkomen mag je in een condoom doen of in mijn mond waar ik de voorkeur geef aan mijn mond.