Iemand die oprecht op zoek is naar een vrouw alleen voor de seks!
Graagwatmeer (43 jaar) uit EindhovenGraagwatmeer
Leeftijd: 43 jaar
Land: Nederland
Provincie: Noord-Brabant
Woonplaats: Eindhoven
Land: Nederland
Status: Getrouwd

Overmij:
Hallo, ik ben Barbara...in een relatie, maar wat hij niet weet, is dat ik hier zit. Hij is 15 jaar jonger, omdat ik een ding had voor jongere mannen. Een toyboy, alleen leeft hij een beetje te veel van mij. Een ware bloedzuiger! Maar soms komt hij nog wel goed van pas. In de tussentijd ga ik mijn seksuele geluk verder zoeken bij iemand die NIET uit is op mijn geld, en niet van mij gaat leven, maar echt oprecht op zoek is naar een vrouw alleen voor de seks!

Overjou:
Ik hou van gebonden mannen, dan hebben we samen tenminste wat gemeen. Het geeft ook een ontzettend spannend en geil gevoel, beide wetend dat je vreemdgaat en eventueel ontdekt zou kunnen worden. Maar natuurlijk moet het laatste niet gebeuren. ik hou van geile dingen doen in het openbaar, park, bos, duinen,...maar ook ergens in een geparkeerde auto. Dus diezelfde insteek moet deze man ook hebben. Gezellig, intiem, passievol, kinky, gedurfd!