Ik ben getrouwd en ik wil dat graag zo houden!
Florijn198605 (29 jaar) uit DikkeleFlorijn198605
Leeftijd: 29 jaar
Land: Belgie
Provincie: Oost-Vlaanderen
Woonplaats: Dikkele
Land: Belgie
Status: Getrouwd

Overmij:
Hoi. Het allerbelangrijkste: ik ben getrouwd en ik wil dat graag zo houden. Maar ik ben toch wel benieuwd, hoe het er allemaal hier aan toe gaat. Ik heet Florijn. En ik kom thuis niets te kort hoor. Maar ik zoek namelijk nieuwe contacten. Ik ben dus benieuwd wat mijn aanwezigheid hier mij zal opleveren.

Overjou:
Iemand die lief is en graag samen dingen doet. Misschien dat ik ook een beroep op je doe, als ik extra hulp nodig heb. Geen dominante type kerel, waar daar hou ik absoluut niet van. Misschien een keer samen naar de bioscoop of ook wandelen of winkelen. Daar hou ik wel van.