Ik wil gewoon sex, iets wat ik van mijn vriendje niet krijg!
Inkiepinkie (23 jaar) uit EnkhuizenInkiepinkie
Leeftijd: 23 jaar
Land: Nederland
Provincie: Noord-Holland
Woonplaats: Enkhuizen
Land: Nederland
Status: Getrouwd

Overmij:
Ik kijk eerst even de kat uit de boom voor ik afspreek, niet dat dat betekent dat ik te lang hier wil kletsen als we eenmaal contact hebben hoor. Ik wil gewoon sex, iets wat ik van mijn vriendje niet krijg want hij wil wachten tot we gaan trouwen (ik voel me daar nog te jong voor dus ik weet niet hoe dat loopt, ik hou wel van hem). Maar ik wil toch voelen hoe het is om sex te hebben...dus ben ik hier gekomen!

Overjou:
Zie jij het wel zitten om een in ieder geval een one night stand met me te hebben als het klikt tussen ons? Dan moet je wel lief met me zijn want het zal mijn eerste keer worden namelijk, ik wil weten hoe het voelt om een pik in mijn kutje te hebben, hoe het is om gebeft te worden en ik wil echt een man pijpen. Ik zie je berichtje wel komen!