Ik wil graag eens wat anders voelen, proeven, geil maken!
Tetrismore (33 jaar) uit Almere BuitenTetrismore
Leeftijd: 33 jaar
Land: Nederland
Provincie: Flevoland
Woonplaats: Almere Buiten
Land: Nederland
Status: Getrouwd

Overmij:
Haai. Ik ben Ilja. Een beetje stout ben ik wel! Ik woon al best lang samen en de sleur hakt erin. Ik denk dat veel mannen dat herkennen. Ik wil graag eens wat anders voelen, proeven, geil maken. Ik fantaseer over een pittige man in bed die mij hard wil nemen. Als het lekker is wil ik het wel vaker doen en het ons kleine geheimpje maken. Ik ben heel schoon en goed verzorgd.

Overjou:
Jij bent een man die veel passie heeft en helemaal los gaat in bed. Die zich niet schaamt of verlegen is maar weet hoe hij het wil. Als jij het geil vindt om veel standjes te doen ben jij sowieso mijn man! Uiterlijk en leeftijd heb ik geen standaard beeld van maar ik wil wel een man die zeer goed verzorgd is.