Ik wil mijzelf gewoon laten verwennen door een vreemde man!
Denise45 (48 jaar) uit MeldertDenise45
Leeftijd: 48 jaar
Land: Belgie
Provincie: Oost-Vlaanderen
Woonplaats: Meldert
Land: Belgie
Status: Getrouwd

Overmij:
Mijn man ziet mij al een lange tijd niet meer staan. Hij besteed steeds meer tijd aan zijn werk en voetbal. En toen ben ik zelf een keer op stap gegaan, in mijn eentje om te kijken hoe makkelijk ik misschien met iemand naar bed zou kunnen gaan. Een keer geprobeerd maar eenmaal in een gesprek met een man, durfde ik niet verder te gaan. Maar nu is de frustratie zo hoog bij mij, dat ik er toch serieus werk van wil maken en mijzelf gewoon wil laten verwennen door een vreemde man die weet wat ik nu doorheen ga.

Overjou:
Absoluut geen ervaring, maar ik wil het wel graag ervaren. Een spannende intieme belevenis, als men het een belevenis kan noemen. Eigenlijk kortweg vreemdgaan. Dus ik hoop dat u niet te veel eisen stelt en geduld heeft. Dan komt alles wel goed terecht