Ik zoek iemand die net als ik wel leuke dingen wilt doen!
Giegel580602 (57 jaar) uit AnderlechtGiegel580602
Leeftijd: 57 jaar
Land: Belgie
Provincie: Brussel
Woonplaats: Anderlecht
Land: Belgie
Status: Getrouwd

Overmij:
Ik ben een flinke vrouw maar zit gewoon heerlijk in mijn lichaam. Ik ben goed zoals ik ben en heb jarenlang een single leven geleid en sinds een aantal jaar een lat relatie. Dat is een beetje aan het leegbloeden en ik zoek iemand die net als ik wel de leuke dingen wil maar niet de verplichting. Mocht het meer worden dan kunnen we dat samen altijd nog bepalen denk ik dan.

Overjou:
Geil en altijd in voor een leuke manier om het bed te delen. Gehuwd single of in een relatie ik heb er geen probleem mee. Mits je mij niet met diegene gaat vergelijken. Ieder mens is uniek namelijk.